Van graan tot pannenkoek

Vanuit het boek: alles voor een pannenkoek, hebben we geleerd wat er allemaal voor nodig is om een pannenkoek te bakken. We hebben het graan geoogst met een zeis. Daarna we het gedorst en gemalen met een echte molensteen.

Met verse bloem vanuit onze eigen molen, aangevuld met bloem van de Texelse molen: de Traanrooier hebben we een heerlijk beslag gemaakt. Met hulp van 2 lieve oma’s hebben we ruim 60 pannenkoeken gebakken voor ons restaurant: de vrolijke pannenkoek.

Om 14.00 uur ging ons restaurant open. En de opening was een groot succes. De gasten hadden per tafel een privé ober tot hun beschikking die ervoor gezorgd heeft dat alle gasten voorzien werden van wat drinken en natuurlijk de eigen gebakken pannenkoeken. 

IMG_7164 IMG_7164
IMG_7163 IMG_7163
IMG_7171 IMG_7171
IMG_7174 IMG_7174
IMG_7361 IMG_7361
IMG_7363 IMG_7363
IMG_7364 IMG_7364
IMG_7368 IMG_7368
IMG_7369 IMG_7369
IMG_7370 IMG_7370
IMG_7371 IMG_7371
IMG_7376 IMG_7376
IMG_7379 IMG_7379
IMG_7377 IMG_7377
IMG_7373 IMG_7373